Rosenlunden

Rosenlunden

Rosenlunden er en bebyggelse taget i brug i juni 1991, bestående af lejligheder i stueetagen og på 1. sal i forskellige størrelser - i alt 70 boliger, samt 12 ungdomsboliger.

 

 

Vi ønsker et sundt og velfungerende miljø med en balance imellem økonomi og social sammensætning. Vi lægger vægt på pæne omgivelser, hvilket kun kan lade sig gøre med hjælp fra beboerne, som er villige til at tage hensyn til hinanden og vores udearealer, det afspejler sig i et fornuftigt huslejeniveau. Der er jo kun beboerne selv til at betale, både reparationer og nyanskaffelser og her kan vi bedst lide at brug penge til forskønnelse og nye opgaver.

Vores 12 ungdomsboliger ligger i en bygning for sig selv, 2 opgange med 3 lejemål på hver etage.

Alle vores lejemål har individuel måling af el, vand og varme, så man betaler for eget forbrug.

 

Vi har et vaskeri som er nyrenoveret i starten af 2020, med 2 stk. 10 kg vaskemaskiner og 1 tørretumbler, samt 1 strygerulle. Selve driften er udliciteret så afdelingen ikke har noget ansvar, for fejl eller betaling.

 

Vi er også heldig at have et lille fælleslokale med plads til ca. 40 pers til spisning, som kan lejes for en weekend eller en hverdag, men kun til beboerne. Lokalet indeholder borde stole og service til 40 personer.

 

Ny beboer i Rosenlunden?

Her finder du vores velkomstbrev til nye beboere.