Rosenlunden

Samarbejdet med driften

 

Sammen får vi Rosenlunden til at blomstre

 

Helle Gimlinge, formand i Rosenlunden, om samarbejdet med driftsleder Henrik Milo:

 

- Henrik er en stor del af Rosenlunden. Han er med til alle bestyrelsesmøder og går op i det. Han er god til at lytte og komme med forslag om løsninger. Og han har et fantastisk smittende humør og en god kemi med hele bestyrelsen.

Henrik og jeg har samarbejdet i mere end 10 år. Vi har en gensidig respekt og forståelse for de opgaver, vi hver i sær har. Jeg kan være sikker på, at hvis han kommer med et forslag om at ændre noget, så har han på forhånd tjekket økonomien i det. Han ved, at det er det første, jeg vil spørge om.

Jeg synes, at vi sammen er gode til at finde de bedste løsninger til glæde for alle beboere.

 

 

Henrik Milo, driftsleder i Rosenlunden, om samarbejdet med afdelingsformanden:

 

- Helle og jeg går godt i spænd. Vi har udviklet et fælles syn på Rosenlunden. Vi har fx et tæt samarbejde om de grønne områder, som vi begge går op i. Helle er visionær og har mange ideer og forslag – så er jeg nogle gange nødt til at være den fornuftige.

En af Helles kvaliteter er, at hun er god til at lytte og fange signaler. Man kan tale med hende om alt, også private ting. Det giver en større fortrolighed.

Jeg har et godt forhold til hele bestyrelsen, og jeg sætter pris på den måde de inddrager mig i beslutningerne. Jeg bliver både lyttet til og hørt. Sådan er det ikke alle steder. Det betyder al verden for, at jeg er glad for at gå på arbejde hver dag.